All-in Steigers Zwolle

All-in Steigers is een verhuurbedrijf gespecialeerd in aluminium steigers gevestigd in Zwolle. Nu is dat niet iets nieuws tussen alle verhuurbedrijven, want dat zijn er nog al wat. Wat die andere bedrijven over het algemeen dan weer niet hebben, een afleverservice met montage en demontage! Daarin onderscheidt All-in Steigers zich door die extra service aan te bieden.

Wat houdt dit nou eigenlijk in? Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel. Je reserveert een aluminium steiger van jouw voorkeur voor een bepaalde periode op de website van All-in Steigers. De steiger wordt op de desbetreffende datum afgeleverd en vervolgens op de gewenste plek opgebouwd. Alles wordt natuurlijk gedaan in overleg. Op de afgesproken datum van demontage wordt de steiger weer gedemonteerd en meegenomen door het personeel van All-in Steigers.

All-in Steigers is bevoegd als keurmeester en voert ook op verzoek keuringen uit op aluminium rolsteigers. Tijdens de keuring van de rolsteiger zal een gecertificeerde professional een grondige optische inspectie uitvoeren. Hierbij wordt de rolsteiger gecontroleerd op beschadigingen en defecten. Er wordt gekeken of de staat van de steiger nog overeenkomt met die tijdens de oplevering door de fabrikant. Wordt de rolsteiger goedgekeurd, dan mag hiermee gewerkt worden.

Hierdoor zijn alle aluminium rolsteigers van All-In Steigers altijd in goede staat en veilig om verhuurt te worden.  Ben je  op zoek naar een aluminium rolsteiger dan bent bij All-In Steigers aan het juiste adres. Ga voor meer informatie naar www.all-insteigers.nl 

Website

Over de techniek van de website ga ik in aan andere post dieper op in, zoals met de opbouw van de website, gebruikte plugins etc. Ben je daar in geïnteresseerd, ga hier dan zeker naar kijken! Wellicht heb je er zelf nog wel iets aan. Kijk gerust op onze blog pagina voor meer tips en trucs op het gebied van WordPress website, CSS en andere technieken.